Inför matchen Charlton - Middlesbrough

Championship: The Valley, Sön 13 mars kl 16:30

Charlton spelar söndagsmatch på TV och tar emot ligatvåan 'boro. Samtidigt sjuder missnöjet bland supportrarna och flera protester är planerade.

På söndag är det alltså dags för Charlton på TV igen, 16.30 närmare bestämt (på SKY, fråga din närmaste sportsbar/pub). Ett av de absolut svåraste motstånden vi kan få den här säsongen står på tur, och det är väl därför TV-kamerorna åker fram. Middlesbrough ska ta ännu ett steg mot finrummet och sopa lilla problemtyngda Charlton åt sidan. Hemmalaget lyckades inte med mer än oavgjort i måstematchen mot MK Dons i tisdags och har därför verkligen ryggen mot väggen nu. Borde alltså vara två hyfsat motiverade lag som möts, men såklart av helt olika skäl. Tror inte att vi Charltonfans ska hoppas på för mycket.

Ett flertal olika protester är planerade till matchen. Bland annat ska en procession med en likkista röra sig mot The Valley inför matchen medan vissa grupper planerar en protest där de går in och ställer sig på plan i 60:e minuten (med tanke på att det är ute på nätet nu får vi väl se hur det går med den saken). CARD-gruppen, som anordnar likprocessionen, ber folk att gå ifrån matchen i 74:e minuten (antalet insläppta mål) och protestera utanför stadion.

Vi får se hur all denna uppståndelse påverkar grabbarna på plan. Jag tänker mig att Riga ställer upp ett lag som i mångt och mycket ser ut som det som mötte MKD i tisdags.Vad han än gör och vad supportrarna än hittar på så hoppas vi att det blir poäng, trots att det mesta talar för att det inte blir så.
 

Trolig laguppställning

Pope

Solly
Fanni
Teixeira
Fox

Gudmundsson
Poyet
Cousins
Suk-Young

Harriott
Makienok