Inför matchen Charlton - Stoke City

Championship: The Valley, lör 10 aug kl 16:00

Charlton fick en positiv start på återkomsten till The Championship, medan morgondagens motstånd hade det knackigare. Stoke borde vara ett hyfsat svårt motstånd, men har inte gått särskilt bra under nya coachen. Hemmalaget från SE7 har en drös nya spelare, vilket kanske komplicerar laguttagningen.

Ja, återkomsten till The Championship blev i högsta grad positiv för Charlton, som tog hem en tung 2-1-seger uppe i Blackburn förra helgen. Nu är det dags för hemmapremiär och motståndet står klassiska Stoke City för. En klubb som jag personligen alltid trodde skulle harva strax ovanför nedflyttningsstrecket i Premier League, men nu kommer de alltså till The Valley för att spela Championship. Det har inte gått särskilt bra för Stoke under den nya tränaren Nathan Jones, men klubben har investerat i namnkunniga spelare och blir nog en tuff motståndare.

Charlton å sin sida har också både tappat och värvat spelare i en salig cirkus, vilket gör jobbet med laguttagningen nästintill omöjligt. Jag gör det därför lätt för mig och tar rygg på ett förslag jag hittade på annat håll. Slutresultatet är svårt att tippa, men kan Charlton visa samma känsla som senast så borde det vara svårt för Stoke att lämna London med mer än en poäng.

Trolig laguppställning

Phillips

Solly
Lockyer
Pearce
Purrington

Williams
Cullen
Forster-Caskey
Aneke

Taylor
Leko

Artikeln skriven av Nils-Martin Lundsgård, 2019-08-09, 22:30