Championship : Ashton Gate , Ons 23/10 kl 19:45
Domare: James Linington
Publik: 20916

75, Famara Diedhiou 65 , Macauley Bonne
98, Josh Brownhill

Då kom säsongens hittills tyngsta förlust då Bristol City gjorde sitt vinstmål i 98:e minuten !

Charlton åkte på ett par tunga snytingar när man åkte till Bristol för att möta stadens stolthet City på tisdagskvällen, dels fick man två skador tidigt i matchen på Sam Field och Jake Forster-Caskey och dels förlorade vi matchen efter ett vinstmål i 98:e spelminuten !
Surt sa Bill, skitsurt sa Bull !

Men trots många spelare borta pga skador så gjorde Charlton återigen en bra match, men de tidiga skadorna störde laget märkbart då bland annat högerfotade Chris Solly fick vikariera som vänsterback.
Men som vanligt stressade och pressade man City tufft och det hade inte varit orättvist om Charlton i alla fall hade gjort ett eller två mål, men det var mållöst i paus och Lee Bowyer fick chans att prata igenom det taktiska efter de två tidiga bytena.

Även i andra halvlek så fortsatte man att spela bra och i 65:e minuten blev det också 0-1 genom notoriske målskytten Macauley Bonne som säkert rundade målvakten och från snäv vinkel la in bollen i tomt mål, vilket fick de 1310 Charlton fansen att gå bananas.
Men efter detta tappade laget kraft och de sistta 20-25 minuterna var det mycket Bristol City och Dillon Phillips fick göra ett par riktigt svettiga räddningar.
Men inte ens Phillips kunde rädda allt (tyvärr), så i 75:e minuten kvitterade så Famara Diedhiou till 1-1 och sedan på kanske matchens sista spark gjorde så Josh Brownhill 2-1 och Charlton kammade noll i en match de i alla fall skulle haft med sig minst en poäng hem till London.

En otroligt tung förlust, dels med sent mål i baken och dels två nya skador till en redan skadefylld trupp och nu åker man till West Bromwich i morgon för att möta seriens just nu bästa lag, kan man mobilisera om och plocka något i poöngväg i denna match skulle jag vli djupt imponerad.