FA cupen: The Valley , Lör 6/11 kl 16:00

72, Josh Davison
76, Jayden Stockley ( straff )
85, Jayden Stockeley
90, Mason Burstow

Charlton gjorde vad man behövde och inte mycket mer när man gick vidare till FA cupens andra omgång efter vinst mot amatörlaget Havent & Waterlooville med 4-0.

Charlton gjorde vad man behövde när man vann hemma i FA cupens första omgång mot amatörlager Havent & Waterlooville med 4-0 och öven i andra omgången kommer det att bli amatörmotstånd då vi kommer att ställas på bortaplan mot vinnaren i omspelet mellan Altrincham och Gateshead, så kanske vi kommer att vara med när tredje omgången skall lottas och de stora elefanterna skall komma in i turneringen.

Men skall vi vara ärliga så gjorde Charlton bara precis vad som behövdes för att vinna matchen och gästerna var inte alls dåliga och matchade hemmalaget bra i första halvlek då man även hade bästa målchansen.
Sedan ökade Charlton takten i andra halvan av matchen och även om H & W inte var ofarliga så började målen så småningom trilla in.
Första gjorde Josh Davison efter 72 minuter och sedan följde Jayden Stockley efter med två mål innan debuterande 18 åringen Mason Burstow fastställde 4-0 resultatet.

En dag på jobbet för Charlton som nu har viktigare matcher på schemat i ligaspelat då man först stöter på Burton, för att sedan möta Plymouth, Morecambe och Shrewsbury innan novembers slut, det hövs en hel del poäng i dessa matcher om klättringen uppåt skall fortsätta i