Inför matchen Walsall - Charlton

Ligacupen: Bescott Stadium, Tis 23 aug kl 20:45

Efter vinsten i Ligacupens första omgång ställs nu Charlton mot Leauge 2 klubben Walsall på bortaplan i andra omgången
Charlton har ju för det mesta varit ett uselt cup lag, där vi i ligacupen inte varit i andra omgången sedan 2017 då vi förlorade mot Norwich med 4-1 och vi får gå tillbaka till 2015 för att hitta en säsong vi vann i andra omgången, annars har det varit skralt med framgångar även här.

Men nu vann vi ju mot QPR efter straffar och Charlton gjorde rakt igenom en bra insats, så hoppet finns väl att vi även kanske skall kunna vinna kvällens match mot Leauge 2 laget Wallsall trots att det är på bortaplan.
Walsall börja sin säsong riktigt bra med två raka segrar, för att sedan spela två oavgjorda och förlora en match och huserar just nu på en nionde plats i tabellen.

Även Charlton har ju börjat sin säsong ganska bra, men senast mot Cambridge blev det bara 1-1 som kanske var en liten missräkning.
Ett Cambrige som inte lät Charlton spela sitt fina snabba passningsspel och då fick man också problem.
Men nu möter vi ett lag från en lägre division och då kanske vi kan börja spela på det vis Ben Garner vill göra.
Startelvan är dock svår att sia om, handlar nog om att få in spelare som känner sig helt 100 % för annars är det bättre att vila i denna sortens matcher, men trots detta är jag positiv och tror att vi vinner med 2-0 efter mål av Jack Payne och Miles Leaburn.

Trolig laguppställning

Wollacott

Clare
Lavelle
OConnell
Clayden

Forster-Caskey
Henry
Payne

Jaiyesimi
Leaburn
Kirk
 

Artikeln skriven av Magnus Persson, 2022-08-23, 12:00