Matchrapport Peterborough - Charlton

League One: Weston Homes Stadium, Lör 12/8 kl. 16:00
Resultat:
 1 - 0  (1 - 0)
Domare: 
Lee Swabey
Publik: 9 100

Målgörare
45+1, Kyprianou

Årets första bortamatch i ligan och årets första ligaförlust. Resultatet blev inte det vi alla hade hoppats på men spelet såg bitvis bra ut och laget lyckades skapa en del chanser framåt, så misströsta inte.

Årets första bortamatch i ligan slutade alltså med förlust. För att inte bli alltför negativ så var det mot ett lag vi vet är bra och som kommer ligga på den övre delen av tabellen och tampas om plats 1-6.

Första 45 gick lite fram och tillbaka och Peterborough skapade flest och farligast chanser. Maynard-Brewer hade att göra och såg till att det inte rann iväg bakåt. Nyförvärvet Camará gjorde sin startdebut och gjorde det stundtals bra, olyckligtvis så tabbade han sig med en spark i luften precis innan halvtid, något Peterborough förvaltade med klapp, klapp och bollen enkelt i mål i MBs vänstra hörn.

Andra halvlek kontrollerades av Charlton och laget lyckades skapa flera chanser med May och CBT som drivande krafter. CBT hade två fina möjligheter att näta från sin vänsterposition men båda gick precis utanför målvaktens vänstra stolpe.

Som sagt, Charlton skapade flera chanser men lyckades inte få dit bollen. Precis detta att skapa chanser är oerhört viktigt framåt och ett första steg i att göra mål. Målen kommer förhoppningsvis vad det lider.

Nya tag mot Bristol på tisdag.

COYR

Laguppställning Hemmalag

Bilokapic

Burrows (86)***
Edwards
Crichlow
Kioso

Collins
Kyprianou
Poku (86)**
Randall (77) 
Jones (69,86*)

Clarke-Harris
                                 
Blackmore
Ajiboye
Fuchs (69) 
Knight (77)
Tshimanga (86*)
Tomlinson (86**)
De Havilland (86***)

Laguppställning Bortalag

Maynard-Brewer

Jones
Ness
Thomas (69)

Dobson 
Asiimwe
Anderson (82*) 
Camará 
Blackett-Taylor

Payne (82**)
May
                                                                 
Isted
Edun (69)
Kanu (82)*
Kirk (82)**
Hector
Mitchell
McGrandles

Artikeln skriven av Victor Eriksson, 2023-08-13, 17:00